VAATA JÄRELE ⟩ Supergrupp Paris mon amour tõi kuulajateni tuntud palad uues võtmes

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Reedel, 5. juunil esines Paris mon amour: Mart Sanderi, Triin Lellepi, Silvia Ilvese ja Tiit Kallustega.

Lauljad Triin Lellep ja Mart Sander, tšellist Silvia Ilves ja akordionist Tiit Kalluste viisid kuulajad sarmika prantsuse muusika saatel kevadise Pariisi südamesse, kus kõlasid tuntud laulud uudses seades. Esitamisele tulid teiste seas unustamatud meloodiad nagu Edith Piaf'i «Elu roosas valguses», «Pariisi taeva all», «Doomino» ja tunnusmeloodia Cherbourg'i vihmavarjudest «Miljon piiska akna peale langes».

Seitse aastat Pariisis elanud ja musitseerinud Triin Lellep ütles, et prantslased on ka rasketel aega alati osanud elu nautida ja see peegeldub ka nende muusikas. «Seega me loodame, et ka meie kaunid laulud suudavad publikut rõõmuga nakatada,» lisas Lellep.

«On alati tore esitada prantsuse muusikat, selleks ei ole mul väga tihti võimalusi. Ja eriti tore on seda teha uue ja täiesti värske koosseisuga!» rõõmustas Mart Sander

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus juba on toimunud aprilli ja maikuu nädalalõppudel mitmete Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:

13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 € 

Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Laupäeval esineb Nika Marula ja pühapäeval EiKKõik kontserdid algavad kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles