VAATA JÄRELE ⟩ EiK seob oma muusikas emakeelsed värsid ja poeetilise hiphopi

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Pühapäeval, 7. juunil kell 20.30 esineb EiK.

EiK on Eesti luuletaja ja muusik, kelle esimene salm sai paberile umbes 6-aastasena, tema muusikaline tegevus algas aga 2014. aasta juulis. Tema looming seob oma kurvameelse tooni alla emakeelsed värsid, poeetilise hiphopi ning vahetute emotsioonide peegeldamise.

2018. aasta 25. septembril andis plaadifirma TIKS Rekords välja artisti kolmanda täispika albumi «unerohi». Eelnevalt on ta iseseisvalt avaldanud plaadid «uinak» ja «äratuskell», valmistanud lugusid koos artistidega nagu Jarek Kasar, Sander Mölder, Stig Rästa, Suur Papa ja Sammalhabe, kirjutanud sõnu bändile Pihlap.uud, esinenud erinevatel nimekatel festivalidel ning soojendanud Rejjie Snowd ja Frankie Animali.

Õige pea on autoril ilmumas omanimeline kogumik «EiK», mille kõlapildi on kujundanud viimase plaadi loomise käigus kujunenud saatebändi liikmed: Luurel Varas elektroonikal, Mattias Tirmaste elektrikitarril ning Maris Pihlap taustavokaalidel ja viiulil.

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:

13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 € 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles