ELU24 JA ELMAR ESITLEVAD ⟩ Rahvabändide veebisimman toob jaanilaupäeval peo koju kätte

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Curly Strings
Curly Strings Foto: Pressimaterjalid

Kuna tänavu pole suuri jaaniüritusi lubatud pidada, toovad Elu24 ja Elmar jaanilaupäeval peo koju kätte. Viie esinejaga suur jaanipäeva veebisimman sisustab kogu õhtu.

23. juuni õhtul toimub igaühe kodus veebisimman, mis toob jaanimeeleolu kohale iga ilmaga ja ka siis, kui suuri pidusid pidada ei tohi.

Curly Strings

Curly Strings on akustiline neljast liikmest koosnev ansambel, mis ammutab inspiratsiooni osalejate isiklikust pärimusest praeguses Eesti kultuuriruumis. Nende originaalloomingu peamisteks alustaladeks on intensiivne ja mänguline musitseerimine, meeldejäävalt ilusad meloodiad ja siiras esitus. Ansambel tõusis Eesti muusikataevasse 2013. aastal.

Lõõtsavägilased

​Lõõtsavägilased mängivad põhiliselt rahva- ja pärimusmuusikat, kuid nad ei pane kätt ette teistelegi muusikastiilidele. 2013. aastast saati on ansambel andnud üle 600 kontsert-esinemise. Samuti on Lõõtsavägilased esinenud kõikidel suurematel folkfestivalidel üle Eesti ning teinud koostööd näiteks Untsakate, Zetode, Jaan Pehki, Hardi Volmeri ja Metsatölluga.

Lõõtsavägilased
Lõõtsavägilased Foto: Silver Tõnisson

Nedsaja Küla Bänd

Nedsaja Küla Bänd ühendab kolme pillimeest, kes on kokku seganud väga laiahaardelise peomuusika kompoti. Omanäolisteks tantsulugudeks on saanud paljud rahvalaulud, levimuusika hitid kui ka energilised lood näiteks Iirimaalt ja Kanadast.

Nedsaja Küla Bänd
Nedsaja Küla Bänd Foto: Pressimaterjal

Sada ja Seened

Sada ja Seened on kahemehe ansambel, mille asutasid 2005. aastal Aivo Sadam ja Tanel Bergmann. Peamiselt esitab ansambel rütmikaid kavereid tuntud hittidest, aga ka omaloomingut.

Sada ja Seened
Sada ja Seened Foto: Pressimaterjal

Untsakad

Untsakad on 1992. aastal loodud Eesti folkansambel, mis ei vaja kellelegi tutvustamist. Regilaulud, lorilaulud, modern-lööklaul, sõjalaulud ja The Pogues ongi Untsakate muusika kokkuvõttev nimetus.

Untsakad
Untsakad Foto: Gerthrud Grents

Ajakava:

20.00 Nedsaja Küla Bänd

21.00 Sada ja Seened

22.00 Lõõtsavägilased

23.00 Curly Strings

00.00 Untsakad

Jaanisimmanist teeb ülekande Elu24, mida saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artiste kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile 15156 SMS-sõnumi märgusõnaga LIVE. Sõnumi hind on 5 €.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles