VAATA JÄRELE ⟩ Grete Paia esitas lisaks enda lugudele ka põnevaid kavereid

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Reedel 22. mail kell 20.30 esineb Grete Paia.

«Kuna pole olnud võimalust päris pikka aega kahjuks bändiga koos musitseerida ning kasvõi lihtsalt sõpradega jämmida, siis mõtlesin, et teen natukene funkima ja uuema energiaga saabuva live’i,» lausub Grete. «Kogu üleüldine vibe on tugevalt inspireeritud minu enda viimaste kuude muusikamaitsest, just stiililiselt – ehk siis kergelt souli ja r'n'b mõjutustega. Lugudest tulevad lisaks mu enda nii veidi vanemale kui värskemale loomingule esitusele ka mõned kaverid, millest paar laulu on n-ö Eesti kullafondist.»

«Enim ootan ja loodan, et saaksime poistega üheskoos mõnusalt jämmida ning seda muhedat gruuvi ka meie armsate kuulajatega jagada,» lisab lauljatar.

Vaata pilte kontserdist!

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:

13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 € 

Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Laupäeval esineb Mariliis Jõgeva ja OLLIE ja pühapäeval HuntaKõik kontserdid algavad kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles