VAATA JÄRELE ⟩ Ansambel KÖÖMES kandis ette oma värskeima kauamängiva parimad palad

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Sel reedel, 8. mail esineb ansambel KÖÖMES.

KÖÖMES loeb oma sünnipäevaks 2008. aasta juunikuud, kui bänd andis oma esimese kontserdi Saaremaa kadakate vahel, Kotlandi külas. Tegutsetud on põrandate all aga oluliselt kauem. Aastate jooksul on bänd üha kasvanud – nii suhtumiselt kui ka koosseisult. KÖÖMES peab oma loomingus esmatähtsaks kuulajate kaasamise. Nii mõtlemisse kui hullude rütmide, valjude riffide ja pimedate ihade kaudu kaasa elamisse. Ansambli kõik lood räägivad elust enesest ja vahel on need ehk suuremadki kui elu.

Ansambli liikmed on erinevates kooslustes Eesti alternatiivmuusikas tegutsenud juba üheksakümnendate keskpaigast alates. Vahetu energia, kaasahaaravad rütmid ja mõtlemapanev lüürika on see, mis teeb KÖÖMESest Eesti vaieldamatult ühe atraktiivsema kontsertbändi. Neli kauamängivat stuudioalbumit, kirgikütvad ülesastumised televisioonis, skandaalsed kavad ja väljapeetud raadiolaivid võivad anda aimu, millisest puust KÖÖMES on, kuigi tegelikult saab kõik selgeks laval.

Reedel tuleb esitlusele valik lugusid nende värskelt ilmunud neljandalt stuudioalbumilt «Kosmose jõgi», mis on salvestatud aastatel 2017–2019.

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS-sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:
13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 €


Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Laupäeval esineb I Wear* Experiment ja pühapäeval Rita Ray. Kõik kontserdid algavad kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles