VAATA JÄRELE ⟩ Kaks muusikaelamust ühes: kontserdi andsid nii Maian kui ka Merilin Mälk

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Selle nädala kontserdid aitab kuulajateni tuua Universal Music Baltics ja näha saab plaadifirma värskemaid noori talente.

Laupäeval, 2. mai kell 20.30 astub lavale Maian. «Teen 4-5 oma lugu. Näiteks «Sinise Leegiga» ja «Scissors», aga võib-olla tuleb esitusele ka 2017. aasta Eesti Laulu lugu «Have You Now»! Samuti teen mõne oma hetke lemmikuima loo teistelt artistidelt, lisades sinna veidi oma vürtsi. Kaasa võtan kaks vahvat poissi Joonase ja Heikko,» lubab Maian. «Viimasel ajal läheb minul rahulikult nagu vist enamikul, kuid sellegipoolest jätkan oma elu musikaalselt ning musitseerin kodus klaveri taga palju. Hääl tuleb ka karantiini ajal soojas hoida. Tegelikult on see väike paus hea – paneb hindama tavaelu ja selle võlusid!»



Kuna rohkem on rohkem, siis kohe pärast Maianit, kell 21.00 esineb ka Merilin Mälk. «Laupäeval otseülekandes näeme! Muusika on hea teraapia praegusele raskele ajale ja meie oleme alati kohal, et tuju tõsta. Meie repertuaarist tulevad esitusele nii miljonid kui ka palavalt armastatud vanad hitid. Ja ongi nii, olge terved!» lausus noor lauljatar.

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:
13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 €


Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Pühapäeval astub lavale noor räpitalent villemdrillem!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles